ALSTRAL ALU I PVC STOLARIJA

ALSTRAL ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA nalazi se u Starim Banovcima, u ulici Zdravka Jekića broj 37. Sa svojim radom započeli smo 2009. godine, stvarajući prepoznatljiv brend na našim prostorima. Domen naših usluga obuhvata proizvodnju i ugradnju najkvalitetnije aluminijumske i pvc stolarije. Zaposleni u kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Svojim klijentima isporučujemo kvalitetan proizvod sa garancijom i poštovanjem ugovorenih rokova.
U svojoj proizvodnji se oslanjamo na tradiciju i iskustvo, ali se, takođe, trudimo da pratimo nove trendove u tehnologiji proizvodnih procesa i montaže, kao i da radimo na daljem usavršavanju proizvoda i poboljšanju stručnih znanja zaposlenih iz oblasti proizvodnje i montaže alu i pvc stolarije.

PVC STOLARIJA

Prilikom proizvodnje PVC stolarije najčešće koristimo renomirani nemački “INOUTIC ARCADE” profil sa 5 izolacionih komora i “INOUTIC PRESTIGE”profil sa 6 komora.

Ovaj profil dokazano obezbedjuje idealan spoj očuvanja toplote i stabilnosti. Za okove koristimo takodje nemački brend SIEGENIA. U mogućnosti smo da isporučimo stolariju u velikom broju akrilnih boja kao i stolariju sa raznim bordurama drveta, takodje u nekoliko boja.

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija ili alu stolarija je veoma otporna na spoljne atmosferske uticaje, ima duži rok trajanja od PVC stolarije. Aluminijumska stolarija obezbedjuje veoma dobru zvučnu i toplotnu izolaciju i zbog svoje glatke povrsine, laka je za održavanje.

Atraktivnog izgleda i manje mase od PVC stolarije, alu stolarija je zastupljenija na poslovnim objektima. Prilikom proizvodnje aluminijumske stolarije koristimo profile renomiranih grčkih kompanija ALUMIL i ETEM i okove STUBLINE.

ROLETNE

Roletne imaju funkciju toplotne izolacije i ujedno su najefikasniji način zaštite od sunčevih zraka, kiše, snega, mraza i vetra. Postoje dva tipa roletne: unutrašnje ili nadgradne i spoljne.

Unutrašnja ili nadgradna roletna se postavlja iznad štoka prozora pre same ugradnje, dok se spoljna roletna postavlja ispred samog prozora, tj. štoka. Lamele od kojih se sastoji roletna proizvode se od aluminijuma punjene poliuretanom ili od pvc-a.
Roletne možete podizati i spustati ručno, pomoću gurtne ili kanapa i automata koji se fiksira sa unutrašnje strane stolarije, pomocu elektromotora, tasterom ili daljinskim upravljacem.

KOMARNICI

Omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Komarnici postavljeni na prozore ili vrata uspešno će sprečiti ulazak komaraca i tako učiniti Vaše prostorije udobne za boravak i u letnjim noćima.

U ponudi imamo sledeće tipove komarnika: rolo komarnici, fiksni komarnici, plisirani komarnici i krilni (američki) komarnici za vrata.
Ram i vodjice kod rolo komarnika su izrađeni od aluminijuma koji je plastificiran, a mrežica je izrađena od fiberglasa. Kod rolo komarnika mrezica se moze izvuci i uvuci u kutiju, dok su fiksni komarnici fiksnirani za prozor.
Ram PLISSE komarnika je takođe od visokokvalitetnog materijala aluminijuma, PLISSE mrežica komarnika se slaže u paket i otvara se kao harmonika.
Krilni ili americki komarnici su namenjeni za ulazna ili balkonska vrata. Upravljanje američkih komarnika je jednostavno i funkcioniše po principu otvaranja vrata.

Kontakt informacije:

 • Zdravka Jekića 37
 • Stari Banovci
 • Srbija
 • 22305
 • 063/8075 076, 022/351 761
 • alstralpvc@gmail.com
 • http://www.alstral.com

Radno vreme

 • Ponedeljak:
  8:00h - 17:00h
 • Utorak:
  8:00h - 17:00h
 • Sreda:
  8:00h - 17:00h
 • Četvrtak:
  8:00h - 17:00h
 • Petak:
  8:00h - 17:00h
 • Subota:
  8:00h - 17:00h
 • Nedelja:
  -